Informatie vanuit TS Autorijschool omtrent Corona

Beste allen,
Zojuist vanuit de regering erg goed nieuws!
Vanaf maandag de 11e mogen wij weer beginnen met rijles!
Morgen kom ik er bij jullie op terug hoe dit precies gaat worden ingevuld.

Zoals zojuist in de persconferentie is verteld, worden de huidige maatregelen omtrent het Coronavirus sowieso verlengt t/m 20 mei.
Eerder is er vanuit het CBR een verklaring opgesteld waarin staat dat theoriecertificaten waarvan de geldigheid verloopt tussen 16 maart en 1 juni, geldig zullen blijven tot 1 december.

In aanvulling op de vorige mails omtrent het coronavirus en de maatregelen / richtlijnen is zojuist bekent gemaakt dat alle maatregelen worden verlengd t/m 28 april. Sowieso zullen geplande examens / toetsen dus niet doorgaan en rijlessen zullen helaas nog even op zich laten wachten.

Beste allen,Als update op de Coronacrisis heeft het CBR zojuist besloten ALLE rijexamens en toetsen (ook theorie) t/m 31 maart te annuleren.
Zoals ik eerder heb gemeld, mocht er iets gepland staan voor je, dan krijg je dit kosteloos hergepland. De vraag is alleen wanneer.
Op dit moment heeft het CBR de mogelijkheid om examens te...

Vanwege de huidige ontwikkelingen in Nederland omtrent het Coronavirus vond ik het waard om het volgende mede te delen aan jullie.