Rijschool Matenveld

01-03-2023

Nieuwe rijschool in Apeldoorn: Rijschool Matenveld gaat van start op 3 april

Ik ben erg enthousiast om aan te kondigen dat Rijschool Matenveld zal openen op maandag 3 april! De nieuwe rijschool is gevestigd in Apeldoorn en biedt eerst alleen nog lessen aan in een schakelauto, maar mikt op uitbreiding met ook een automaat.

De rijschool is vernoemd naar de Apeldoornse wijk Matenveld. We willen onze leerlingen de beste rijopleiding bieden en daarom beschikken we over moderne lesvoertuigen en ervaren instructeurs. Bovendien, we willen ons aanpassen aan de wensen van onze leerlingen, daarom werken we met een online boekingssysteem, zodat de leerling zelf de lessen kan inplannen, aangepast op hun eigen agenda.

Inwoners van de wijk Matenveld krijgen ook een speciale aanbieding: een gratis tussentijdse toets. Dit is een geweldige kans om de vaardigheden te testen en te zien hoe je je het beste voorbereid op het rijexamen, zonder extra kosten.

De rijschool is geopend van maandag tot en met zaterdag. Neem eens een kijkje op de site voor meer informatie of om je aan te melden voor rijlessen.

- Theo